TERAPIE - MEDIACE - KOUČINK - VYJEDNÁVÁNÍ

Ke  každému klientovi přistupujeme s respektem a bez předsudků. 

Terapii vnímáme jako hledání cesty, jak být plně sami sebou, bez závislosti na hodnocení a srovnávání. 

Nesoudíme. Naše role jsou rolí provázejícího na cestě, kdy se  klient setkává nejen s námi, ale také sám se sebou.

Společně pak usilujeme o poznání klientových vlastních možností a jejich realizaci, aby mohl žít naplněný život, opravdově a svým vlastním způsobem.

 

V naší práci využíváme metodu Life Dynamic. 

Integrativní koncept rozvoje osobnosti Life Dynamic je koncipován tak, že si každý jedinec vybuduje nejpozději do tří let život podle svých představ ve všech pro něj zásadních oblastech – vlastní osobnost, partnerské a rodinné záležitosti, pracovní oblast a volný čas.

 

Koncept Life Dynamic nabízí možnosti osobního růstu, uvědomění a poznání vlivů vlastní historie na současný život, zážitek individuálního i párového terapeutického procesu, rozvoj a nácvik dovedností komunikace, zvládání krizových situací, práce s jednotlivci i párem cestou kontinuální sebezkušenosti a seberozvoje.

 

Poskytujeme  péči jednotlivcům i firmám v oblasti psychologického poradenství, mediace, koučinku a vyjednávání, které Vám pomohou dosáhnout efektivnějších výsledků a zlepšit kvalitu života.

 

Na základě více než dvacetileté praxe jsme schopni Vám nabídnout respektující přístup  ve všech uvedených oblastech.

 

TERAPIE

Ke  každému klientovi přistupujeme s respektem a bez předsudků.

 

Terapii vnímáme jako hledání cesty, jak být plně sami sebou, bez závislosti na hodnocení a srovnávání. 

 

Nesoudíme, nehodnotíme.

 

Naše role je rolí provázející na cestě, kdy se  klient setkává nejen s námi, ale také sám se sebou.

Společně usilujeme o poznání klientových vlastních možností a jejich realizaci, aby mohl žít naplněný život, opravdově a svým vlastním způsobem.

 

Jste-li ve vztahu, který prochází obtížemi nebo se potýká s komunikativními problémy, párová terapie vám může poskytnout podporu a nástroje k obnovení a prohloubení vašeho partnerského vztahu.

 

Nabízíme bezpečné a podporující prostředí, kde můžete otevřeně prozkoumat vaši vztahovou dynamiku a najít cestu, jak společně překonat překážky a dosahovat lepšího porozumění a harmonie ve vašem vztahu.

 

Každý párový vztah je jedinečný, a proto přistupujeme k terapii individuálně, s důrazem na vaše specifické potřeby.

MEDIACE

Mediace je efektivní a konstruktivní metoda řešení konfliktů, která umožňuje stranám dosáhnout vzájemně přijatelných dohod.

Tento proces, vedený neutrálním třetím stranou – mediátorem, podporuje otevřenou komunikaci a spolupráci mezi zúčastněnými stranami. Mediace je ideální pro řešení konfliktů, které mohou narušovat pracovní prostředí a efektivitu týmu.

Naším cílem je, aby se lidé naučili spolu efektivně komunikovat, a byli tak schopní se následně dohodnout bez nutnosti využití soudů či dalších institucí.

 

 Klíčové aspekty mediace zahrnují:

Nezávislost a neutralita: Mediátor je neutrální osoba, která nemá žádný zájem na výsledku mediace. Jeho úkolem je facilitovat proces a podporovat otevřenou a konstruktivní komunikaci.

Dobrovolnost: Mediace je dobrovolný proces, do kterého se strany zapojují z vlastní vůle. Každá strana má právo kdykoli mediaci ukončit.

Důvěrnost: Všechny informace sdílené během mediace jsou důvěrné a nemohou být použity mimo tento proces bez souhlasu všech zúčastněných.

Zaměření na budoucnost: Mediace se zaměřuje na hledání řešení pro budoucnost, spíše než na zjišťování, kdo měl pravdu v minulosti.

 

KOUČINK

Spojujeme terapii a koučink s cílem podpořit váš osobní i profesní růst. Pomáháme Vám dosáhnout Vašich cílů, zlepšit výkon a efektivně řešit výzvy.

 

Poskytujeme individuální podporu, která Vám umožní více se orientovat ve své roli, zvyšovat motivaci a dosahovat kvalitnějších a efektivnějších výsledků.Máme dlouholetou praxi v oblasti podpory jednotlivců v jejich osobním životě a manažerů při řízení firem a zaměstnanců

 

Koučink je proces osobního a profesního rozvoje, který pomáhá jednotlivcům a týmům dosáhnout jejich cílů, zvýšit výkon a efektivně řešit výzvy. Je zaměřen na posílení silných stránek, identifikaci oblastí pro zlepšení a poskytování nástrojů a strategií, které vedou k růstu a úspěchu.

Naším cílem je poskytnout Vám podporu, která umožní lépe se orientovat ve své roli, zvyšovat motivaci a dosahovat lepších výsledků.

 

Jedna z našich funkčních koučovacích metod je využívání prvků aplikované improvizace.

 

Společně prozkoumáme vaše potřeby, cíle a překážky a společně vypracujeme plán, jak je dosáhnout. Věříme v sílu empatie, porozumění a motivace při dosahování pozitivních změn.

VYJEDNÁVÁNÍ

Vyjednávání je klíčová dovednost, která umožňuje jednotlivcům a firmám dosahovat optimálních výsledků prostřednictvím efektivní komunikace a spolupráce. Tento proces zahrnuje strategické plánování, identifikaci zájmů a potřeb zúčastněných stran a nalezení vzájemně výhodných řešení.

 

Naše služby v oblasti vyjednávání vám pomohou dosáhnout úspěchu při uzavírání dohod, zvyšování hodnoty a budování pevných obchodních vztahů.

Naše služby v oblasti vyjednávání jsou určeny pro různé typy firem a jednotlivců, kteří chtějí zlepšit své vyjednávací dovednosti a dosáhnout lepších výsledků. Jsou určeny např. pro:

Manažery a vedoucí pracovníky: Kteří potřebují vyjednávat s dodavateli, partnery nebo zaměstnanci.

Prodejní týmy: Které chtějí zlepšit své schopnosti uzavírat obchody a zvyšovat prodejní úspěšnost.

HR oddělení: Která vyjednávají s uchazeči o zaměstnání, zaměstnanci a odbory.

Jednotlivé zaměstnance: Kteří chtějí zlepšit své vyjednávací dovednosti pro kariérní růst a osobní rozvoj.

Naše služby v oblasti vyjednávání jsou navrženy tak, aby Vám poskytly nástroje a strategie potřebné k úspěšnému vyjednávání. Společně s Vámi vytvoříme plán, který Vám pomůže dosáhnout Vašich cílů a zajistí trvalý úspěch ve vašich (nejen) obchodních aktivitách.